Pentru a plasa comanda rapid, te rugăm să completezi corect informațiile din câmpurile de mai jos.
Notă: Pentru confirmare rapidă și suport, te rugăm să ne scrii un mesaj pe WhatsApp după ce comanzi.
00
00
00
00
Dny
Hodiny
Minuty
Sekundy
Produs
Livrare
Specificații
Recenzii
6976 recenzii
5/5
100%
0%
0%
0%
0%
5
4
3
2
1
Am cumpărat acest ceas acum două luni și sunt foarte mulțumit. Arată exact ca în poze, materialul este solid și elegant. Îl port zilnic și funcționează perfect — un raport calitate-preț excelent!
Cont VIP
Andrei
Am cumpărat ceasul ca să-l fac cadou soției mele și chiar a fost o alegere foarte bună. Design elegant, arată mult mai frumos în realitate. Am ales culoarea aurie, dar și varianta argintie este foarte fină. Soția mea este super încântată 👍
Cont VIP
Alexandru
Ceasul e impecabil – aspect retro, dar cu funcții moderne. Rezistă la apă și nu s-a zgâriat deloc, deși îl port la muncă în fiecare zi. Recomand 100%, mai ales la reducerea asta!
Cont VIP
Gabriela
Feedback-ul clienților
Îmi place enorm designul clasic! Este delicat, feminin și se potrivește perfect cu orice ținută. Am ales varianta argintie și arată superb pe mână. Livrarea a fost rapidă și ambalajul elegant.
Cont VIP
Elena
Ceasul e impecabil – aspect retro, dar cu funcții moderne. Rezistă la apă și nu s-a zgâriat deloc, deși îl port la muncă în fiecare zi. Recomand 100%, mai ales la reducerea asta!